Materialen uitleg


Foto op aluminium afdrukken
Een foto op aluminium is een stijlvolle wanddecoratie en geeft je foto’s een bijzondere, enigszins matte, uitstraling. Het zorgt voor een prachtig eindresultaat waarin foto’s met een hoge resolutie zeer goed tot hun recht komen.
Een foto op aluminium kan worden geleverd met een stevig ophangsysteem. Hiermee kun je deze wanddecoratie gemakkelijk aan de muur bevestigen. Tevens is het ophangsysteem voorzien van rubberen noppen waardoor je foto op aluminium ook vrij van de muur komt te hangen. De aluminiumplaat is geschikt om zowel binnen als buiten op te hangen door een hoge UV bestendigheid.
Tip: Ons advies is om geen donkere foto’s te gebruiken voor een foto op aluminium. De witte kleur uit een foto wordt niet mee geprint waardoor de aluminium ondergrond zichtbaar wordt. Op deze manier krijgt de foto een unieke uitstraling!
Wil je graag dat de witte kleur van een foto wordt meegeprint? Kies dan voor een witte toplaag. Deze optie kun  je op onze website meteen kiezen  en zorgt er voor dat het aluminium ook iets meer glanzend wordt.
                                                                 

Foto op hout afdrukken
Wil je een foto op hout drukken? Hier vind je alle informatie er over en kun je eenvoudig een foto op hout maken!
Tegenwoordig kun je op ontzettend veel manieren een foto afdrukken. Op hout een foto afdrukken is een originele en bijzondere manier om je mooiste herinneringen als wanddecoratie op te hangen. Een foto op hout maken geeft een natuurlijke uitstraling.
Alle foto’s worden standaard op berkenhout gedrukt, maar daarnaast zijn er verschillende houtopties waarop je een foto kan printen. Zo kun je een foto op Vurenhout maken of op Whitewash Vurenhout.

Voordelen foto op hout
Bekijk hieronder de voordelen per houtsoort:
Vurenhout
  • Bestaande uit meerdere houtenlatten
  • Vurenhout heeft een natuurlijk uitstraling
  • Weinig verkleuring
  • Biologisch FSC gekeurd hout
Whitewash vurenhout
  • Bestaande uit meerdere houtenlatten
  • Voorzien van een witte achterlaag voor een licht resultaat
  • Minder zichtbare noesten
  • Zeer geschikt voor portretfoto’s
  • Biologisch FSC gekeurd hout
Let op: indien een foto (deels) een witte achtergrond bevat, adviseren wij om te kiezen voor de Whitewashvariant
De witte kleur wordt namelijk niet meegeprint
     


 


Alle prijzen op deze site zijn in Euro's, inclusief 21% BTW, tenzij anders is aangegeven. 
De informatie die op deze site wordt geboden is ondervoorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten.
Kwaliteitskunst voor aan de muur